For bestilling, eller spørsmål, send mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller ring oss på 922 92 866 eller 971 52 312

Gensis er det opplagte valget når kun det beste er godt nok for din hund

Genesis er et ultra premium hundemat, noe som gjenspeiler seg i den høye kvaliteten på råvarene. Genesis hundemat inneholder ikke hvetegluten.

 

Genesis Puppy

Protein 28,5%/fett 17,5%

Genesis Puppy er et komplett og velbalansert valpefôr som inneholder de riktige mengdene av vitaminer og mineraler og som sikrer et optimalt opptak gjennom hele vekstperioden.

Genesis Puppy inneholder alt en valp trenger for utviling av et sterkt og sunt skjelett og muskelmasse, noe som igjen danner viktige byggesteiner for god helse.

Genesis Puppy har høy smakelighet og kan gis til din valp fra avvening og frem til voksen alder.

Navn Størrelse Pris
Genesis Puppy 12 kg kr. 630,-

Les mer om Genesis Puppy 

 

Genesis Adult

Protein 26,5%/fett 18,5%

Genesis Adult er fullverdig og balansert hundemat for den sunne, voksne hunden og passer for hunder med normalt til høyt aktivitetsnivå.

Genesis Adult inneholder blant annet omega3 og 6 fettsyrer som sørger for en blank og skinnende pels og sunn hud. Genesis Adult hundemat er et utmerket vedlikeholsfôr med høy smakelighet og høy fordøyelighet.

Navn Størrelse Pris
Genesis Adult 12 kg kr. 610,-

Les mer om Genesis Adult

 

Genesis Performance

Protein 30,5%/fett 20,5%

Genesis Adult Performance er komplett og velbalansert hundemat for hardtarbeidende hunder og hunder med høyt aktivitetsnivå. Aktive hunder har stort utbytte av høyere innhold av proteiner, fett og energi, noe som er nødvendig for å holde hunden i best mulig kondisjon. Det høye fettinnholdet opprettholder også en skinnende blank pels, noe som ikke minst er viktig for en hund i utstillingskondisjon.

Navn Størrelse Pris
Genesis Performance 12 kg kr. 660,-

Les mer om Genesis Performance

 

Genesis Hip & Joint

Protein 25%/fett 15%

Genesis Hip & Joint hundemat er utviklet for å støtte og styrke en sunn leddhelse. Alder, rase, livsstil, feilernæring, skade og stress kan påvirke leddhelsen til hunder. Gensis Hip & Joint er det perfekte valg for å styrke leddhelsen, enten du ønsker å ivareta en sunn leddhelse, eller om du ønsker å støtte og forbedre leddfunksjonen. Høykvalitetsproteiner med høy fordøyelighet i kombinasjon med fett og oljer fra kylling, laks, linfrø og vill Atlanterhavsfisk, samt grønnleppet musling, gir en solid støtte for en god leddhelse. Ved å inkludere kondroitin, glukosaming og grønnleppet musling, har man det beste utgangspunkt for å støtte leddfunksjonen.

.

Navn Størrelse Pris
Genesis Hip & Joint 12 kg kr. 660,-

Les mer om Genesis Hip & Joint

 

Genesis German Shepherd

Protein 27%/fett 19%

Genesis Adult German Shepherd er det komplette alternativet for å tilfredsstille behovene til gjeterhundraser. Genesis German Shepherd inneholder den optimale kombinasjonen av grønnleppet musling, kondroiting og glukosamen for å støtte en god leddhelse. Genesis German Shepherd inneholder ikke hvete, mais eller bygg. Genesis German Shepherd innholder nattlysolje og omega3 og 6 fettsyrer for å fremmen skinnende blank pels. Fermenterbare fibre som tørket betemasse og tomater sikrer en god tarmfunksjon.

Navn Størrelse Pris
Genesis German Shepherd 12 kg kr. 680,-

Les mer om Genesis German Shepherd

 

Hva er det som gjør Genesis hundemat så unikt?

Proteiner, fett og karbohydrater av høy kvalitet sikrer riktig kondisjon og vekt for din hund

Vitamin E, selen og sink styrker immunforsvaret

Mineraler styrker fordøyelsen

MOS & inulin for en naturlig og balansert tarmflora og økt opptakelighet

Natriumfosfat styrker tannhelsen

Glukosamin og kondroitin styrker leddhelsen og bevegeligheten i leddene

Omega 3 og 6 fettsyrer for en smidig hud og en skinnende blank pels