For bestilling, eller spørsmål, send mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller ring oss på 922 92 866 eller 971 52 312

Vil du være med på Genesis Challenge og få 3 sekker Genesis hundefôr gratis?

Da må du delta på 2 av de 3 aktivitetene vi har listet opp under. De som deltar, er med i trekningen av 3 sekker med Genesis hundefôr12 kg. Du må melde fra til Torhild eller Petter Ringerike for å få deltakerkort. Påmelding på plass.

5. mai

Kløvtur på Mangen. Fremmøte ved Mangen kapell kl. 11.00. Vi går ca. 7 km inn og stopper for å grille før vi returnerer og går samme distanse tilbake. Distansen tilfredsstiller kravet til bronsemerke i kløv for alaskan malamute.

 

19. mai

Barmarksløp på Sessvoll. Løypa er ca. 3,4 km i lett kupert terreng og går stort sett på stier men en kort distanse går på vei og i gammel stridsvognløype. Passer for alle typer vogn og sykkel. Påmelding på stedet.

Veibeskrivelse

Ta av fra E6 mot Mogreina/Sessvollmoen. Følg skilting mot Sessvollmoen. Når du kommer til Sessvollmoen militærleir skal du fortsette rett fram forbi hovedport til du kommer fram ved parkering og startområdet.

 

19. juni

Hinderløype og sommeravslutning. Vi kommer tilbake med informasjon om sted og tidspunkt når dette er endelig avklart.